Met FastData automatiseert u uw administratie

FastData is eenvoudig en u hoeft geen grote aanpassingen in de praktijk te doen om met FastData te werken. Waarom niet? FastData is ontwikkeld voor uw praktijk situatie.

FastData doet uw manier van werken geen geweld aan

FastData geeft u een bevestiging van uw inzicht in uw bedrijf. FastData verbetert de communicatie in uw bedrijf. U kunt met FastData uw klanten beter van dienst zijn. Eigenlijk kunt u met FastData doen dat wat u al lang verwacht van automatisering.

Fastdata is uitermate geschikt voor de manager

Wat FastData u biedt is de mogelijkheid voor een vrije analyse van alle verwerkte gegevens in uw bedrijf. De kracht is het zelfstandig maken van lijsten met koppelingen van al uw gegevens tot op regelniveau zonder kosten te maken door extern iemand te moeten inhuren. U heeft de vrijheid en de mogelijkheid uw gegevens optimaal te analyseren. Ideaal voor u als manager.

FastData bestaat al ruim 25 jaar en heeft uw behoefte en die van uw klant centraal staan

Geen toeters en bellen waar ze niet nodig zijn maar snelle acties die leiden tot doelgericht automatiseren. FastData ontlast u op een zelfde manier als uw agenda dat doet. U noteert wat u niet wilt vergeten in FastData en daarmee hoeft u er niet meer aan te denken. Dit ontlast u in uw dagelijkse werkzaamheden en dat geeft een gevoel van vrijheid.

FastData is meer dan:
  • Werkplaats automatisering
  • Voorraad beheer
  • Winkel / webwinkel
  • Haven management
  • Boekhouding
  • Crm, Hrm
FastData is precies voldoende automatisering voor het MKB!